BLOGGING WEB SERVISI

Budite u korak sa vremenom dok se tržište menja iz dana u dan. Bloganje je postalo jedan od najcenjenijih oblika marketinga Vašeg poslovanja. Vaš blog je značajan način za privlačenje i edukaciju svojih kupaca. Više nije samo lični dnevnik, blog sada predstavlja osnovno marketinško sredstvo. Ako tek počinjete plasirati svoje usluge ili proizvod putem bloga, tada se morate upoznati sa SEO (optimizacijom pretraživača), marketingom sadržaja i učinkom marketinga na društvenim medijima. Jedna od prvih stvari koju biste trebali da razvijete je raspored blogova. Dodavanje sadržaja na svoj blog postaje lako. Takođe je prilično dugotrajno pisati svoje postove,  ali ako to nije ažurirano, kupci će to primetiti i oni će se brzo prebaciti na drugu web lokaciju.

 

Ako Vam se ovi zadaci čine komplikovanim, može za Vas biti korisno da unajmite servis za blogging koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe bloga. Ove usluge se sve više koriste u mrežnom marketingu The eXclusive Media. Usluge The eXclusive Media Blogging kombinuju SEO The eXclusive Media, isporučuju i objavljuju relevante sadržaje na vašem blogu, kampanja na društvenim mrežama i još mnogo toga. Studija kompanije HubSpota iz 2012. godine otkrila je da je 60% kompanija podnela izveštaj da su stekli kupce putem bloga kompanije.

 

Dobre usluge blogging servis-a :

 

Realizujte ideje za svoj blog

Napišite sadržaj za svoj blog

Obavite sve objave na društvenim medijima i drugim relevantnim mestima

Vodite mesečni kalendar za uređivanje sadržaja

Promovišite svoj blog na društvenim mrežama

Obezbedite SEO strategiju

Iskoristite pametno ključne reči

Dostavljajte mesečne izveštaje o pretraživačima

 

Mnogo je prilagođenih usluga koje možete odabrati, a usluge bloga rastu jednako brzo kako se industrija razvija. Važno je znati šta tražite i šta su Vaše poslovne potrebe. Neki pružaju više stručnih smernica, a drugi nude više lak i pouzdan način koji mi u The eXclusive Media prepoznajemo kao naš posao da Vas usmerimo na pravi put. Na Vama je da izaberete onaj koji najbolje prikazuje Vaš nivo stručnosti i proizvoda, koji mi u The eXclusive Media vidimo da su odgovarajući za Vas.

 

 

Blog servisi znaju ključeve uspešnog bloga, marketinške platforme i upoznati su sa svim trikovima trgovine. Ako Vaš blog izgleda previše pretrpan, čitaocu će biti teško obratiti pažnju na Vašu specifičnu poruku koju pokušavate da prenesete. Jedan od najefikasnijih načina na koji web lokacija može da prati zahteve pretraživača sa relevantnim i korisnim sadržajem je uključivanje bloga u svoju marketinšku platformu.

 

Profesionalan blog servis ne samo da će privući pažnju Vašeg čitatelja pismenom riječju, već će i stvoriti buzz sa slikama, video-zapisima, grafikonima i drugim promotivnim alatima koji su dizajnirani posebno usmereni prema Vašoj publici.

 

Ne samo da izvrsna usluga kupcima pruža internetske alate, mogućnost istraživanja objekata i proizvoda, već povećava vidljivost kompanije na tržištu. Ovih dana kada se tehnologija i dalje širi, dodavanje bloga za Vašu kompaniju mora biti prioritet. Sadržajni marketing je nova sila koja pokreće korisnu interakciju potrošača, prepoznavanje brenda i naknadnu prodaju.

 

Za najbolju uslugu kontaktirajte The eXclusive Media